Известие

Collapse
No announcement yet.

СПЕШНО !!! С код ли е стандартното CD при 147 ???

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

CD za alfa romeo 147

Здравейте!
    Мога ли да попиатам защо като записвам диск, не ми тръгва музиката? Скоростта на записване по-специална ли трябва да бъде? А по принцип има ли опция да се слушат мр3-ки?

Comment

Първоначално публикувано от georgi_pg Покажи съобщение
      колеги, внимавайте с разкодирането, не винаги става. Дал съм оригиналното ми сд от 156 за разкодиране и нещо не става. Иначе е блаупункт.
      kolega az imam key generator moga da ti go razkodiram 0882884082 razkodiral sam si moeto pone dva puti i na o6te dvama priqteli nqma nikakvi problemi nqma za kakvo da davash pari zvanni mi 6te ti kaja koi nomera da mi snimash ot nego i 6te ti izpratq ko da . Nqma smisal nqkoi da trie koda ot nego i da go razvali v nalo6ia slu4ai tova ti dava originalniq kod na cdto

Колега, моля пиши на КИРИЛИЦА занапред, както е по правилата на форума!
      tonov
      Last edited by tonov; d.m.y г., 21:04.

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

Колега извинявам се, в бързината дори и не съм забелязал ! Това трябваше да съм го пратил на ЛС на колегата !

Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007

Comment

cd

Първоначално публикувано от StanG Покажи съобщение
          Никой ли от София не знае за сервиз или човек, занимаващ се с разкодиране?Ако е в района на Редута/Подуене най-добре...
          колега и аз съм в редута, дай човек ако си намерил да разкодира и моето сд

Comment

Здравейте колеги и ЧНГ
            По въпроса за разкадирването на CD на кросвагона искам да споделя , че не стана с изпратеният ми код, за което все пак благодаря а използвахме английски сайт, където синът ми въведе щампованият номер на CD и се появи друг код с който се разкодира.Сега радиото работи само в града а извън него губи вълните. Дисковете обаче така и не тръгнаха.Помогнете ако можете.

Comment

Първоначално публикувано от Emo63 Покажи съобщение
              Здравейте колеги и ЧНГ
              По въпроса за разкадирването на CD на кросвагона искам да споделя , че не стана с изпратеният ми код, за което все пак благодаря а използвахме английски сайт, където синът ми въведе щампованият номер на CD и се появи друг код с който се разкодира.Сега радиото работи само в града а извън него губи вълните. Дисковете обаче така и не тръгнаха.Помогнете ако можете.
              Я ги виж тези
              http://obiavite.com/ads/71621-%D1%80...D1%82%D0%BE-cd
              А и в Пулсатор имаше момчета, които ми разкодираха навремето

Comment

Първоначално публикувано от makedoneca1968 Покажи съобщение
                Я ги виж тези
                http://obiavite.com/ads/71621-%D1%80...D1%82%D0%BE-cd
                А и в Пулсатор имаше момчета, които ми разкодираха навремето
                Какво ще гледаш дай си направо двата номера, които са на етикета и набития в корпуса на цд- то и ще ти дам кода !
                Last edited by PSAVOV; d.m.y г., 16:11.

Comment

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
                  Какво ще гледаш даи си направо двата номера, които са на етикета и набития в корпуса на цд- то и ще ти дам кода !
                  Или да пита тук
                  http://www.alfaowner.com/Forum/ice-a...-here-101.html

Comment

Първоначално публикувано от Emo63 Покажи съобщение
                    Здравейте колеги и ЧНГ
                    за станциите търси функция LOC или LOCAL и я изключи.
                    точка

Comment

Working...
                    X